Måndag i Lindvallen

Hej på er!

Måndag och ytterligare en dag börjar gå mot läggdags.

Frukost i respektive stuga och samling utanför våra stugor 08.45. Alla verkade ha sovit mycket gott och var pigga och glada, helt enkelt taggade för en dag i backen. Det var -4 grader och MYCKET blåsigt, inte minst på toppen.
Några elever skulle på skidskola och de andra gav sig iväg i klungor åt olika håll.

Förmiddagen flöt alldeles utmärkt och alla var så nöjda när vi samlades för lunch. 11.30 var det lunch och alla Svettpärlor hängde på låset till Wärdshuset....hungriga och med rosiga kinder. Ungdomarna äter väääääldigt snabbt och vips så är de iväg igen och åker. Vi vuxna tar det lite lugnare.... tar en kopp kaffe och umgås lite.

Inte någon av våra ungdomar behöver längre lotsning i systemet..... alla hittade hem till stugorna i eftermiddags och idag har bara två gossar varit lite" borttappade" på förmiddagen...... De undrade om det var så att man flyttat på Wärdshuset :-)

Soligt och klart men väldigt blåsigt så kan man sammanfatta vädret. Lite kallt tyckte en del och avslutade därför skiddagen lite tidigare än vad vi tänkt, vilket var helt ok. Undertecknad, Hia och några föräldrar njört en stund på Skilodge och där träffade vi för övrigt en av våra gamla elever, Håkan Forsmark, sååååå kul att träffa dig igen Håkan. Håkan jobbar i receptionen på SkiLodge.

Nu är middagen intagen, Pasta med Köttfärssås, inte dumt alls. Frukostmaten är kompletterad, ungdomarna roar sig med olika saker och vi vúxna börjar bli lite trötta.......

I morgon hoppas vi på lite mindre vind, gärna en sol och fina pister. Vi har det gott och vi hoppas att ni som läser också har det...

Hörs i morgon, sov så gott!

Kramar från Maria

Kommentarer
Postat av: Mickael Areklätt

Vad härligt ni verkar ha det! Kul att Maria skriver om dagarnas alla äventyr. Vi vill hälsa att killarna tog brons i innebandy DM idag.

2011-01-31 @ 23:01:33
Postat av: Maria

Grattis till våra innebandykillar :-)

Ja Mike, vi har det underbart!

2011-02-01 @ 08:16:00
URL: http://http//svettparlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0