Premiärblogg!

Varmt välkomna till Svettpärlans nyaste informationsforum - bloggen!

Egentligen startade denna under vecka 5, då år 8 befann sig i Sälen, och utifrån positiv respons beslutade vi oss för att göra bloggen till ett permanent inslag. Här kommer ni att i text och ibland bildformat kunna följa oss ännu lite mer i det vardagsnära arbetet på Svettpärlan. Vår målsättning är att minst en gång i veckan uppdatera denna, men förhoppningsvis blir det oftare - mirakel sker ju dagligen hos oss så.... Vissa veckor kommer så småningom att vigas åt specifika klasser, grupper, ämnen eller teman. Med andra ord är det högst klokt att lägga denna adress som en favorit och kika in då.

Vi har nu nått vecka 10 och det är fullt fart på Svettpärlan. År F-5 kör ett härligt tema kring "Uppdrag Världen" och i slutet av denna vecka kommer ett blogginlägg och förhoppningsvis bilder kring detta. År 8 laddar för PRAO vecka 11 och 12 och för år 9 står snart nationella prov i NO för dörren.

Man kan lugnt säga att det råder sjukstuga hos oss. Flera i personalen ligger i något som åtminstone liknar influensa och bland barnen grasserar både feber/förkylning/halsfluss och magsjuka. Glöm inte att man ska stanna hemma minst 48 timmar efter senaste toaletturladdning samt gärna 2 feberfria dagar innan man kommer tillbaka till  skolan. Detta för att minimera spridningsrisken. Mer info om detta finns på Schoolsoft.

På återhörande senare under vecka 10! Kram från rektor Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0